português | español | français | català

logo

Database search

Database:
FONS
Search:
GUIES GASTRONOMIQUES DE CATALUNYA []
References found:
Showing:
1 .. 9   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 9
select
print

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alt Penedès, Garraf : amb receptes de: Fèlix Aranda, Jaume Girona, Juan Francisco González, Oriol Llavina, Ton Mata, Víctor M. Ruiz



[S.l.] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 8) 
ISBN 8460966852



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Alt Penedès ; Garraf
Cronologia:[2005]
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. d'Artès; B. Municipal (Collbató); B. Can Pedrals (Granollers); B. de Llinars del Vallès; B. Enric Miralles (Palafolls); B. del Sud (Sabadell); B. Josep Roig i Raventós (Sitges); B. Santiago Rusiñol (Sitges); B. L'Escorxador (Sant Celoni); Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d'Anoia); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Torras i Bages (Vilafranca del Penedès)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 9
select
print

Bookmark and Share
Garrigues, Urgell : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Benet Gili, [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, [2005]
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 11) 
ISBN 8460966895



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues ; Urgell
Cronologia:[2005]
Autors add.:Gili, Benet
Localització: Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Margarida de Montferrat (Balaguer); Bibliobús Garrigues-Segrià; B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal de la Bisbal del Penedès; B. Municipal (Cambrils); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal Bibliocreixell (Creixell); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pública de Lleida; B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal Mestra Maria Rafecas (Llorenç del Penedès); B. Popular (Palafrugell); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Roda de Berà); B. Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. dels Muntells Josep Sancho Subirats (Sant Jaume d'Enveja)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 9
select
print

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Segarra - Solsonès / amb receptes de: Ferran Marco, Àngels Miró, Oriol Miquel, Carlos Navarro, Francesc Vidal ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 9) 
Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 8460966879
ISBN 8460966763 (col·lecció)



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Segarra ; Solsonès
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; Marco, Ferran ; Miró, Àngels ; Miquel, Oriol ; Navarro Romero, Carlos ; Vidal, Francesc
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 9
select
print

Bookmark and Share
Ribera d'Ebre, Terra Alta : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Josep Garcia ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 16) 
ISBN 84-60966925



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Ribera d'Ebre ; Terra Alta
Cronologia:2005
Autors add.:Garcia, Josep
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 9
select
print

Bookmark and Share
Conca de Barberà, Priorat : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Toni Bru, Ricardo Kanaiama, Manel Romero, M. Mercè Vidal ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



Barcelona : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 18) 
ISBN 84-6096695-X



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Priorat ; Conca de Barberà
Cronologia:2005
Autors add.:Miquel, Sen (Dir.) ; Bru, Toni ; Kanamaia, Ricardo ; Romero, Manel ; Vidal, M. Mercè
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 9
select
print

Bookmark and Share
Baix Penedès, Tarragonès : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Julià Guasch ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 19) 
ISBN 84-60966933



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Baix Penedès ; Tarragonès
Cronologia:2005
Autors add.:Guasch, Julià
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ventura Gassol (Calafell); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 9
select
print

Bookmark and Share
Baix Ebre, Montsià : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Jeroni Castell ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 3) 
ISBN 84-60966763



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries
Àmbit:Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:2005
Autors add.:Castell, Jeroni
Localització: B. Comarcal (Blanes); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Pública de Tarragona; B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Pública Iu Bohigas (Salt); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 9
select
print

Bookmark and Share
Alt Camp, Baix Camp : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Joan Bosch ; [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 14) 
ISBN 84-60966968



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Restaurants
Àmbit:Alt Camp ; Baix Camp ; Cambrils
Cronologia:2005
Autors add.:Bosch i Ballbona, Joan
Localització: Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Ernest Lluch (Girona); B. Municipal (Cambrils)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 9
select
print

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alta Ribagorça - Val d'Aran / amb receptes de: Àlex Espanya, Pere Graupera, Andreu Vidal, Esther Llorca, Cristina Prades ; [direcció de l'obra: Miquel Sen] / amb receptes de: Àlex Espanya, Pere Graupera, Andreu Vidal, Esther Llorca, Cristina Prades ; [direcció de l'obra: Miquel Sen]



[Barcelona] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronómiques de Catalunya, 22) 
Índex. Inclou una guia de restaurants de les comarques.
ISBN 846096700X



Matèries: Guies gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Val d'Aran ; Alta Ribagorça
Cronologia:[2005]
Autors add.:Sen, Miquel (Dir.) ; España, Àlex ; Graupera, Pere ; Vidal, Andreu
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. Comarcal (Blanes); B. Pública de Lleida; B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  FONS : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3